Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
26 Tammikuu 2021
Ihanan paksut ja pehmeät kotitekoiset udon nuudelit onnistuvat ilman sen kummempia kikkailuja – tarvitset vain vehnäjauhoja, suolaa ja vettä, sekä käsien lisäksi jalat! Olen melkoisen varma siitä, että jos udon nuudelit onnistuvat minulta, ne onnistuvat myös sinulta Kotitekoiset nuudelit Nuudeleita on maailmassa olemassa moneen lähtöön, mutta tämänpäiväisen jutun aihe on siis nimenomaan udon nuudelit, nuo japanilaiset ihanat paksut, silkkiset ja kimmoisat vehnänuudelit. Ohje niille löytyy jutun lopusta… mutta jos haluat kuulla miten päädyin niitä tekemään, jatka ihmeessä lukemista tästä: Innostuin reilu vuosi sitten tekemään itse kotona nuudeleita ja koska olen ruuanlaiton suhteen monesti hyvin spontaani ja helposti innostuva ihminen...
Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien