Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ukot Kokkaa
Birria-pata
17 Maaliskuu 2024
Pääsiäinen lähestyy ja meilläkin on tullut tavaksi nauttia silloin lammasta. Näin bloggarina aloitin tänä vuonna reseptien suunnittelun jo hieman etukäteen. Dijon-sinapilla kuorrutettua lampaan karetta rosmariinilla ja mintulla maustettuna, sekä panko-jauhoilla paneroituna. AINEKSET: n. 600g lampaan karetta 1,5rkl Dijon-sinappia 0,5dl pankojauhoja 0,5tl kuivattua rosmariinia 0,5tl kuivattua minttua Suolaa Mustapippuria myllystä Voita paistamiseen OHJE: Poista kareesta ylimääräinen rasva ja kalvot.
Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien