Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ukot Kokkaa
Birria-pata
2 Huhtikuu 2024
Perinteisesti pääsiäisenä valmistan lampaasta ruuan läheisille. Tälläkin kertaa ruokapöydän ääreen kokoontui muutama läheinen. Tänä vuonna valmistin karitsanviulua. AINEKSET: n. 2700g karitsan viulu Marinadi: 3,5dl punaviiniä 1,5rkl dijon-sinappia 1,5dl oliiviöljyä 4kpl valkosipulinkynsiä murskattuna 2tl minttua 2tl rosmariinia 2tl timjamia 2tl suolaa 1tl mustapippuria myllystä Päälle 4 kappaletta kuorittuja puolitettuja valkosipulinkynsiä.
Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien