Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Siikaceviche

3 Lokakuu 2020

Alun perin piti tehdä ahvencevicheä, mutta koska nyt syksyllä ei olla saatu saaliiksi ahventa eikä kalakauppiaskaan ollut saanut juuri nyt ahventa, niin tehtiinpä sitten siikacevicheä. AINEKSET: 300g nahattomia ja ruodottomia siikafileitä. 2kpl sitruunaa 2kpl limeä 1kpl avomaankurkku 1dl ruohosipulia silputtuna 1dl persiljaa silputtuna 1kpl chili 3rkl oliiviöljyä Suolaa Mustapippuria (karpaloita tai puolukoita) OHJE: Leikkaa siikafileet pieniksi paloiksi. Purista sitrushedelmistä mehut syvään kulhoon. Lisää siika palat mehun joukkoon .

alkupala Etelä-Amerikka Kala siika välipala Raakakypsytys

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »