Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Lokakuu 2020
Paella mixtana tarjoillaan Espanjassa joissain paikoissa paellaa, jossa on mukana äyriäisiä. Täältä Sodankylästä ei saa tuoreita katkarapuja tai simpukoita, joten katkaravut haettiin pakasteena ja simpukat säilykkeenä. Ainekset: 500g broilerin fileesuikaleita 200g kuorittuja katkarapuja 120g säilykesimpukoita 500g paella riisiä Extra virgin oliiviöljyä 1kpl punainen paprika 100g kuorittuja tomaatteja paloiteltuna 100g vihreitä papuja 1ltr kanalientä 2pss (a3g) paellamausteseosta Suolaa 1kpl sitruuna Ohje: Poista paprikasta siemenet ja pilko paprika palasiksi. Sulata katkaravut lävikössä ja valuta suolaliemi pois simpukoista. Kaada paellapannuun oliiviöljyä ja kuumenna öljy.
Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien