Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
9 Tammikuu 2022
Ulkona on mukavat -28 astetta pakkasta ja olinkin jo eilen päättänyt, että tänään teen pataruokaa ja pysyttelen pois pakkasesta. Tänään sitten katsoin jääkaappiin ja padan pääraaka-aine oli vielä jäässä. Tuli sitten pika vauhdilla ruuan vaihto, mutta onneksi jääkaapissa oli possun lihasuikaletta, paprikaa ja kuohukermaa, joten ulos ei tarvinnut lähteä. Kermainen possukastike on enempi arkiruokaa kuin pyhäruokaa, mutta hyvää se on silti. AINEKSET: 400g possun lihasuikaletta maustamaton 1kpl sipuli 1kpl valkosipulinkynsi 1kpl paprika 4dl vettä 1kpl lihaliemikuutio 2rkl ruskeaa kastikesuurusta 2dl kuohukermaa 1rkl Dijon-sinappia Mustapippuria myllystä Suolaa Öljyä Persiljaa OHJE: Kuori ja hienonna sipui ja valkosipulinkynsi, suikaloi paprika.
Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien