Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Kermainen hirvipata

17 Helmikuu 2023

Viikonloppuihin talvella kuuluu ehdottomasti pataruuat. Vaikka perinteinen hirvipaisti onkin hyvää, niin uhrasin yhden paistin tähän pataruokaan. KERMAINEN HIRVIPATA Ainekset: 800g hirven paistia 250g possun kylkisiivuja 140g leipäjuustoa 110g kanttarelleja (säilyke) 2kpl sipulia Vettä 2rkl riistafondia Suolaa 10kpl kokonaisia mustapippureita 10kpl katajanmarjoja 2dl kuohukermaa Voita paistamiseen OHJE: Ota liha huoneenlämpöön n 1/2 tuntia ennen valmistamista. Poista paistista mahdolliset kalvot. Leikkaa paisti kuutioiksi, leikkaa sipuli silpuksi.

hirvi Liha Pääruoka pata Riista

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »