Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ukot Kokkaa
Kermainen pekoni-kanttarellikeitto
19 Maaliskuu 2023
Tuli käytyä isolla kylällä ja silmiin osui aasialainen ruokakauppa. Yksi asioista mitä oli pakko ostaa oli yksi lempikastikkeista eli hoisin kastike. Tällä kertaa kastikkeeseen pääsi possu. HOISIN POSSUA AINEKSET: 500g possun suikaleita' 260g Hoisin kastiketta 1kpl punainen paprika 2kpl sipulia 2kpl valkosipulinkynsiä 1kpl punainen chili Suola Pätkä tuoretta inkivääriä Rypsiöljyä OHJE: Ota possunsuikaleet huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli.
Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien