Parhaat Ruokablogit

Ugolinon Herkut

TONNIKALATÄYTTEISET KESÄKURPITSAT

13 Heinäkuu 2017

Tällä kertaa, kesäkurpitsat täytetään tonnikalalla, ricottajuustolla ja kuorrutetaan Gouda-juustolla. Annos on hyvin ruokaisia mutta ei todellakaan raskas! Sopii mainiosti kesään! :) 4 kpl isoa kesäkurpitsaa 2 prk säilyke tonnikalaa öljyssä 250g ricottajuustoa 1 kananmuna 100g Gouda-juustoa raastettuna Tuoretta persiljaa hienonnettuna Hieman korppujauhoja Suolaa Mustapippuria rouhittuna 4 annosta: Pese kesäkurpitsat ja leikkaa kahti pitkulaisittain. Kaiva lusikalla täytteet pois keskeltä ja siirrä ne vispilään.

Kala Viikset Kesä Herkut

Lue koko juttu täältä »

Ugolinon Herkut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »