Ugolinon Herkut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
7 Marraskuu 2017
Tonnikalasta, feta-juustosta ja persiljasta syntyy todella maukkaita "lihapullia". Nopea ja takuuvarma resepti, nämä pallerot tuovat vähän vaihtelua arkipöytään. Tarjoile maukkaan kikherne-feta salaatin kanssa niin saat tuulahduksen Välimereä kotiin :) Tonnikalapallerot: 3 tlk tonnikalaa öljyssä 1 sipuli 4 siivua paahtoleipää Noin 1/2 dl maitoa 1 kananmuna 70g fetajuustoa Tuoretta ruohosipulia hienonnettuna Tuoretta persiljaa hienonnettuna Korppujauhoja Suolaa Mustapippuria Kikherne-fetasalaatti: 1 tkl kikherneitä suolaliemessä 1 punasipuli 1 kevätsipuli 1 suippopaprika Loput fetajuustosta (noin 130 g ) Ruohosipulia hienonnettuna Persiljaa hienonnettuna Mustapippuri 4 annosta: Valuta oikein kunnolla tonnikala öljystä siivilän läpi. Siirrä...
Ugolinon Herkut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien