Ugolinon Herkut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
13 Lokakuu 2017
Rapeat ja manteliset kanansisäfileet sopivat loistavasti salaatteihin, pääruoaksi tai muuten vaan naposteltavaksi vaikka juhlissa. Tämä idea synty kun kaappeja vähän putsasin ja löysin ison pussin mantelilastuja joka olisi pian mennyt vanhaksi. En tykkää heittää ruokaa roskiin ja ei tehnyt mieli leipoa mitään niin mikä parempi kun käyttää lastuja panerointiin! :) Valmistukseen menee kokonaisuudessa enintään 15 minuuttia joten annos sopii mainiosti kiireisille! :) 800g kananrintafileitä 1 dl korppujauhoja 1 dl mantelilastuja hieman murskattuna 1 rkl mantelijauhoja Tuoretta persiljaa hienonnettuna Suolaa Pippuria suoraan myllystä - 1 kananmuna Öljyä paistamiseen 4 annosta: Sekoita lautasessa korppujauho, mantelilastut, mantelijauho, persilja,
Ugolinon Herkut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien