Ugolinon Herkut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
3 Syyskuu 2017
Nyt on tarjolla pasta annos jolla on kesä sydämessä! Raikas sitruuna-inkivääripasta saa makua kesäkurpitsasta ja tulisista katkaravuista! Pientä popsivaa rapeutta antavat seesaminsiemenet! Alunperin oli tarkoitus kokata illalliseksi perinteinen kesäkurpitsa-katkarapupasta mutta jostain syystä kaipaisin vahvempia makuja joten lisäsin ripauksen Aasiaa lautaselle! :) 400g pasta (spaghetti käy mainiosti) 1 iso kesäkurpitsa 200 g kokonaisia katkarapuja 6 cm tuoretta inkivääria raastettuna 1 valkosipulikynsi 1 sitruunan kuori 2 sitruunan mehu Chiliä viipaleina Chiliä rouhittuna Tuoretta korianteria Seesaminsiemeniä Oliiviöljyä Suolaa Mustapippuria 4 annosta: Keitä katkaravut suolatussa vedessä sitruunaviipaleen kanssa.
Ugolinon Herkut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien