Ugolinon Herkut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
21 Syyskuu 2017
Taas kerran herkullinen ramen valloittaa meidän ruokapöytää! Tänään on vuorossa rapea ja paahteinen seesaminsiemenillä kuorrutettu kalkkunan sisäfilee jossa Pak-Choi kaalista valmistettua lientä. Maku on pähkinäinen mutta lempeä ja hieman hapan. Makua antaa tuore korianteri ja chili! Turha sanoa että asettelu on aina yhtä luomusta :) Kalkkunaan: 400-600g kalkkunan sisäfilettä 1 kananmuna 2 dl paahdettuja seesaminsiemeniä Suolaa Liemeen: 1 sipuli 5 cm purjoa viipaleena 5 cm tuoretta inkivääriä raastettuna 2 valkosipulikynsiä pieneksi paloteltu 1 tulinen punainen chili viipaleena 1 tanko sitruunaruohoa viipaleena 1,5 l kanalientä 0,5 dl riisiviinietikkaa 1 rkl kalakastiketta 1 rkl soijakastiketta Muutama varsi Pak-Choi kaalia Kourallinen...
Ugolinon Herkut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien