Ugolinon Herkut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
17 Huhtikuu 2018
Ihana kermainen ja lämpöinen bataattikeitto on tämänn kauden pakollinen herkku. Ugolinon ansiosta peruskeitto muuttuu hieman tuliseksi ja pureskeltavaksi, sillä se on maustettu cayennepippurilla, krutongeilla ja rapealla pekonilla. Vaiheita on monta mutta todellisuudessa tämä ruoka on nopeasti valmis! Kokeilemisen arvoinen! Keitton: 1 kg bataattia 1 sipuli 1 valkosipulikynsi 2 dl ruokakermaa 1 tl cayennepippuria Tuoretta ruohosipulia hienonnettuna Tuoretta persiljaa hienonnettuna Krutongit: 8 siivua täysjyvä paahtoleipää Ripaus jauhettua valkosipulia Ripaus Cayennepippuria Ripaus kuivattua oreganoa Suolaa Lisäksi: 8 siivua pekonia 4 rkl turkkilaista jogurttia Seemasiemeniä Erilaisia ituja 4 annosta: Valmista ekana krutongit.
Ugolinon Herkut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien