Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
19 Helmikuu 2020
Hapankaali-linssipihvit saattavat jonkun korvaan kuulostaa ei niin kovin houkuttelevalta vaihtoehdolta. Vaikka itse olenkin siinä mielessä jäävi sanomaan, että pidän hapankaalista, kannattaa näitä superterveellisiä lättysiä kuitenkin kokeilla, sillä ne eivät maistu oikeastaan ollenkaan hapankaalilta. Näin hapankaalin sisältämät tärkeät maitohappobakteerit ja C-vitamiinit tulee popsittua vähän kuin huomaamatta, jonka lisäksi taikinassa piileskelevät linssit tekevät ruoasta proteiini- ja kuitupitoista. Siis kaikin puolin suositeltava loistovalinta, jonka reseptin nappasin Maku-lehdestä. 10-15 kpl 230 g kypsiä punaisia linssejä 300 g hapankaalia 150 g ranskankermaa 1 dl korppujauhoja 1 dl juustoraastetta Paistamiseen: 2 rkl voita Tarjoiluun...
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien