Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Maaliskuu 2020
Ostaessani pussillisen persimoneja, lähinnä kai todetakseni, että niiden aika tältä kaudelta todellakin on ohi, päätin kokeilla niiden käyttöä ruoanlaitossa. Tähän asti olin nimittäin nauttinut persimoneja ainoastaan sellaisenaan tai osana erilaisia salaatteja. Seuraava persimon-broileripata oli hyvää; tykkäsin erityisesti siitä, miten hyvän vastapainon makea hedelmä toi ruoan muuten soijansävyiselle makumaailmalle. Siis enpä voi kuin suositella kokeilemaan. Ehkä juuri nyt ei ole se otollisin aika jakaa reseptiä, joka perustuu persimoneille, mutta ehkäpä jokunen muistaa kaivaa tämän esiin sitten loppuvuodesta, kun nuo oranssit pallerot ovat taas parhaimmillaan.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien