Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Kevään kakkuprojekti osa 5: pannacottakakku puolukkasydämellä
15 Huhtikuu 2019
Kakkuprojektini liikahti taas eilen yhden askeleen kohti valmistumistaan, kun leipaisin aamupuuhikseni seuraavan päärynäpiirakan. Reseptiikka kyseiseen piirakkaan löytyi jo kerran aiemmin testailemastani Annin uunissa -blogistin uudesta leivontakirjasta. Kirjassa piirakka oli tehty omenoista, mutta sitä kehotettiin kokeilemaan myös päärynän makuisena, joten koska jääkappissa nökötti päärynärasia, päätin valita piirakalleni hieman harvinaisemman makumaailman. Ja ehkäpä tämä sopii ylioppilasjuhlien tunnelmaan hieman syksyistä omenapiirakkaa paremmin. Mitä nyt onnistuin piirakkaa pikkuisen maistemaan se vaikutti supermehevältä ja hyvänmakuiselta.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien