Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
24 Huhtikuu 2019
Viime joulun tienoilla bongaamani lohialkupala on nyt muutamaan otteeseen koettu ja todettu toimivaksi. Näin se jäänee osaksi vakiokalustoa, niin sanotuksi varmaksi nakiksi, jos haluaa tarjota jotakin ennestään tuttua. Lehti, josta reseptin löysin – taisi olla S-Ryhmän Yhteishyvä – ehdotti sitä erilaiseksi vaihtoehdoksi joulupöytään, mutta toimii se vallan hyvin muutenkin; me tarjoilimme sitä tällä kertaa alkupalana pääsiäislauantain päivällispöydässä. Resepti on helppoakin helpompi, joten mikäs tätä on suositellessa, ihan kaikille. 6 annosta 300 g graavilohiviipaleita 50 g parmesaanijuustoa 1 ruukku tilliä 120 g smetanaa 1 rkl sitruunamehua 0,5 tl raastettua sitruunan kuorta Koristeluun: tilliä roseepippureita Asettele lohiviipaleet...
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien