Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
31 Toukokuu 2018
Pikku-Kokin ilmoittaessa aikoinaan tulostaan kiinnostuin ruoasta ja ravitsemuksesta hieman uudella tavalla. Vaikka olen aina ollut kiinnostunut terveellisestä ruoasta ja syönytkin mielestäni suhteellisen järkevästi, vasta silloin taisin oikeasti alkaa ajatella, mitä ihmisen pitää syödä, saadakseen ravinnostaan tarpeelliset terveen elämän rakennusaineet. Uskon pääasioiden olleen kunnossa kohdallani jo pitkään, mutta joitakin kompastuskiviä on toki osunut matkan varrelle. Yksi niistä on aina ollut kala, tuo sangen herkullinen tapa saada elintärkeitä Omega-3 rasvahappoja. Se, että olen aina ollut niin laiska kalakokki johtuu varmasti lähinnä siitä, että kiinnostukseni ruoanlaittoon syttyi vasta Aleksin tavattuani.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien