Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Taatelikakku kuuluu jouluun – ja miksei juhannukseen
9 Kesäkuu 2018
Harvemmin – jos koskaan – on tullut maisteltua kirkasliemistä lohikeittoa. Jotenkin tuohon ruokalajiin tuppaa aina yhdistymään liemen valkoisuus tai silloin tällöin punaisuus, mikäli kala on kerman tai vastaavan sijaan polskahtanut tomaattien sekaan. Seuraavan tyyppinen kirkkaus lienee kuitenkin kalakeittomaailmassa yleisesti ottaenkin harvinaisempaa. Minä päätin joka tapauksessa kokeilla tätä Maku-lehdestä joitakin aikoja sitten löytämääni ohjetta ja niinhän siinä kävi, että tykästyin kovasti. No, ihmekös tuo, lukeudunhan niin kirkasliemisyyden kannattajiin kuin lohen ystäviinkin.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien