Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
20 Joulukuu 2017
Olisiko ollut viitisen vuotta sitten, kun suomalaiset sekosivat Alexander GullichseninSafkaa-keittokirjassaan julkaisemasta avokadopastareseptistä. Avokado- ja pecorino-juustohyllyt huusivat ajoittain kaupoissa tyhjyyttään, resepti levisi netissä kulovalkean tavoin ja edellä mainittu kirjakin vietiin kirjakaupoissa käsistä. (Kokemusta on: enpä muista toista yhtä kysyttyä keittokirjaa kymmenvuotisella kirjakauppaurallani kohdanneeni. ) No, kokeiltua tuli totta kai myös avokadopasta; olihan se ihan hyvää, mutta tuon hypetyksen arvoista ei mielestäni millään asteikolla. Edellä kuvattu pastaepisodi juontui mieleeni, kun törmäsin seuraavaan Henri Alénin joitakin vuosia sitten Twitterissä jakamaan tomaattimurskapohjaiseen kastikereseptiin.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien