Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Linssejä, tomaattia ja kookosta
28 Joulukuu 2017
Meri-Tuuli Lindström: Pataruokaa WSOY, 2016 Pataruokaa on herkullinen kirja, monella tapaa. Jo kannestaan lähtien sen kuvat viekoittelevat, saavat lähestulkoon jokainen veden herahtamaan kielelle. Kyseessä on erittäin kaunis kirja. Mutta vaikka ulkonäkö keittokirjassa onkin yksi sen tärkeimpiä ominaisuuksia, ei se yksin riitä tekemään keittokirjasta onnistunutta. On nimittäin paljon kauniita ruokakuvia, jotka eivät ulkoisista avuistaan huolimatta kykene suorittamaan tehtäväänsä loppuun asti, eivät saa katselijoitaan tarttumaan kauhan varteen.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien