Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Annin uunissa : ihanimmat leivonnaiset jokaiseen vuodenaikaan
6 Huhtikuu 2019
Vaikka bataatti ja lohi kuuluvatkin molemmat ruokapöytämme vakiovieraisiin, en muista, että ainakaan tällä tavalla olisin niitä aiemmin liittänyt yhteen. Makupari oli oiva, lopputulos maukas, ihan siinä määrin, että tätä tulee varmasti tehtyä uudestaankin. Kannattaa kokeilla. 8 annosta 1 kg bataattia 3 sipulia öljyä kuullottamiseen 500 g lohta suolaa ja suolatonta sitruunapippuria 1 dl raastettua parmesaania 2 kourallista pinaattia Liemi: 2 dl kalalientä 2 dl ruokakermaa 4 kananmunaa suolaa 2 rkl juoksevaa hunajaa 3 rkl tillisilppua Kuori ja viipaloi bataatit ohuiksi. Puolita viipaleet.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien