Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi
Raikas valkoviini-tonic
9 Heinäkuu 2019
Tällä helpolla reseptillä valmistat pellillisen herkullista ja pehmoista raparperipiirakkaa, jonka täytteen salaisuus piilee ranskankermassa. Tarvitset: Pohja: 12 dl vehnäjauhoja 4 dl sokeria 3 tl leivinjauhetta 3 tl soodaa ripaus kaardemummaa ripaus kanelia ripaus aitovaniljaa 350 g voita sulatettuna 2 kananmunaa 2 dl maitoa Täyte: 1,5 l raparperia kuorittuna ja pilkottuna 4 dl ranskankermaa 2 kananmunaa 0,5 dl sokeria Valmistusohje: Laita uuni lämpenemään 175-asteeseen. Aloita raparperipiirakan valmistus pohjan teolla. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinapohjaan sulatettu voi ja sekoita massa tasaiseksi.
Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien