Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi
Helppo raparperipiirakka (pellillinen)
30 Kesäkuu 2019
Itse tehty raparperimehu valmistuu helposti ja nopeasti myös ilman mehumaijaa ihan vain keittämällä. Tämä herkku maistuu hellesäällä niin lapsille kuin aikuisille, ja kirpsakanmakea mehu toimii myös erinomaisena pohjana erilaisille drinkeille. Mehun maustaa aromikas kaneli sekä hapokas sitruuna. Tarvitset: 1,5 l raparperia pilkottuna 2 kanelitankoa 4 l vettä 2 dl ruokosokeria 1 sitruunan mehu Tarvitset myös: 4 lasipulloa ( 4 x 1 l) Valmistusohje: Raparperia ei ole tarpeen kuoria. Pilko kuitenkin palaset parin sentin kokoisiksi ja kumoa ne suurehkoon kattilaan kanelitankojen kera.
Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien