Parhaat Ruokablogit

Tinskun keittiössä

Suussa sulavat minipavlovat

27 Kesäkuu 2017

Minipavlovat ovat ihana kahvipöydän herkku tai näyttävä päätös kesäiselle juhla-aterialle! Pavlovat sopivat myös keliaakikoille ja valmistuvat tarvittaessa myös maidottomana. Marenkipohjia kannattaakin ehdottomasti tehdä kerralla aina vähän enemmän, koska ne säilyvät hyvinkin pitkään ja valmiista marenkipohjista taiot nopsan vierasvaran kädenkäänteessä vaikka ihan mökilläkin. Marenkipohjien valmistuksessa menin taas sieltä missä aita on matalin käyttämällä Laitilan kanatarhan Proegg valkuaista. Proegg vaahtoutuu takuuvarmasti kovaksi ja kestäväksi vaahdoksi, joten sopiikin monen muunkinlaisen ruoanlaiton lisäksi loistavasti myös marenkien valmistukseen.

Gluteeniton helpot marengit Jälkiruoat Jälkiruoka Laitilan kanatarha Leivonnaiset Maidoton minipavlovat pavlova Proegg referenssi Reseptit ruokablogit Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »