Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien
7 Elokuu 2017
Kesän kukkakaaliaika alkaa olla parhaimmillaan ja nyt sitä saa kotimaisenakin suht edullisesti. Tämä laatikko on tosiaan tehty tuoreesta kukkakaalista, mutta hätätapauksessa ja varsinkin talviaikaan voi hyvin myös käyttää pakastettuja kukkakaalinnuppuja, kunhan sulatat ne ensin ja valutat ylimääräisen veden pois. Pilko sulatetut kukkakaalinnuput pieneksi kuten alla olevassa ohjeessa. Tällä ohjeella tulee melkoisen suuri satsi, mutta kuten laatikkoruoat yleensäkin – on myös tämäkin melkeinpä vieläkin parempaa seuraavana päivänä. Jauheliha- kukkakaalilaatikko on luontaisesti gluteeniton ja saat siitä tarvittaessa myös helposti täysin maidottoman korvaamalla tavallisen maidon kasvimaidolla ja jättämällä juustoraasteen pois.
Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien