Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien
10 Elokuu 2021
* Kaupallisessa yhteistyössä Escamar & SJØ kanssa Katkarapuskagen on näyttävä ja herkullinen ympärivuotinen klassikko, mutta erityisen hyvin se sopii syyskesän ja alkusyksyn hämärtyviin iltoihin – rapujuhlien ja venetsialaisten tarjottaviksi. Voit tarjoilla katkarapuskagenit omana ruokalajinaan kokonaisina runsastäytteisinä leipinä tai pienempinä alku- tai coctailpaloina. Niin tai näin – Suosio on taattu. (noin 6 annosta tai 24 alku- tai cocktailpalaa) Tarvitset: 2 purkkia SJØ liemikatkarapuja (käytin isoja katkarapuja- ja valkokatkaravunpyrstöjä) paahtoleipää tai muuta haluamaasi vaaleaa leipää Täytteeseen: n. 200 g ranskankermaa 1 dl majoneesia ½ hapokas omena pieneksi silputtuna n.
Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien