Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Tinskun keittiössä
Glögien vanhat varmat ja herkullisen lämmittävät uutuudet 2019
5 Lokakuu 2019
Kardemummalla maustettua lohta – Mikä kummallinen yhdistelmä vai onko sittenkään? Itseasiassa rasvainen lohi ja kardemumma rokkaa yhdessä täydellisesti. Lisätään vielä hieman makeutta ja ripsutellen kanelia, työnnetään koko bändi savustimeen - niin hittibiisi Pohjois-Afrikkalaisella soundilla on siinä. Jos et omista savustinta, niin kokeile ihmeessä samaa settiä uunilohena tai pannulla paistaen. Raikas olut toki toimii lohen kanssa aina, mutta minä kun olen enemmän viini-ihmisiä, niin lähdin hakemaan lohelle täydellistä viiniparitusta.
Tinskun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien