Tasty Travelissimo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
30 Maaliskuu 2021
Kun haluat nostaa sienikeiton uudelle levelille, mausta se konjakkikermalla, tryffelillä ja yrttiöljyllä. Suppilovahverokeitto konjakkikermalla on astetta parempi sienikeitto erityisempiinkin hetkiin. Se sopii täydellisesti alkuruoaksi hienommalle koti-illalliselle ja tarjottavaksi vieraille. Suppilovahverokeitto, konjakkikerma ja yrttiöljy tryffelillä 4 annosta 30 g kuivattuja suppilovahveroita (tai vastaava määrä tuoreita) sipuli 1 rkl vehnäjauhoja 200 g Koskenlaskija-sulatejuustoa (mulla oli voimakas) 2 rkl vasikanfondia 2 dl kuohukermaa suolaa ja mustapippuria Konjakkikerma: 2 dl kuohukermaa 1 rkl konjakkia Yrttiöljy tryffelillä: nippu persiljaa 1-2 dl öljyä (osa öljystä tryffelillä maustettua) suolaa Suppilovahverokeitto: Laita ensin...
Tasty Travelissimo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien