Tasty Travelissimo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Tasty Travelissimo
Saariselän keväthanget – kesän ja talven parhaat puolet
15 Huhtikuu 2021
Maistoin ndujaa ensimmäisen kerran Rooman Trasteveressä eräässä viinibaarissa. Oranssinpunaista ndujaa oli levitetty pienen leipäpalan päälle ja se näytti sekä ennen kaikkea kuulosti niin jännältä, että haukkasin oitis palasen. Huhhuh! Tämähän on aika tujua tavaraa, sanoin Henkalle, joka oli juuri todennut saman oman ndujaleipänsä kanssa. Ihmetys vaihtui pian ihastukseksi ja kun törmäsimme samalla reissulla eräässä toisessa viinibaarissa uudestaan ndujaan, oli sitä tilattava taas.
Tasty Travelissimo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien