Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
22 Maaliskuu 2018
Avokadopasta on varmasti jo modernin klassikon asemassa. Jossain vaiheessa ohjetta tuli niin monesta tuutista että ainakin omalla kohdallani pelkästään annoksen näkemiseen tuli totaalikyllästyminen. En enää muista mitä siihen suosituimpaan ohjeeseen sisältyi, mutta tässä joka tapauksessa oma versioni annoksesta. Hyvältä maistuu jälleen pienen tauon jälkeen! Avokadopestopasta (1 iso tai 2 keskikokoista annosta) (gluteenitonta) pastaa tai spagettia 1 puntti basilikaa 1 avokado 1–2 raastettua valkosipulia 1/2 dl cashewpähkinöitä 1/2 rkl sitruunamehua 1/2 dl neutraalinmakuista öljyä reilusti suolaa + vettä tarpeen mukaan Liota cashewpähkinöitä ensin noin vartin ajan niin ne pehmenevät hieman.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien