Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Syötävän hyvä
BRUNSSIKIRJA: OLIIVIÖLJY-SITRUUNATEELEIPÄ (GF)
23 Maaliskuu 2018
Tiesitkö että kukkakaalista saa valmistettua tosi kermaista kastiketta, ilman mitään ihmeempiä kermoja! Kypsän kukkakaalin kun blendaa, saa mukavan pehmeällä koostumuksella ja suuntuntumalla varustettua, vähän bechamel-tyyppistä soosia. Ja kun mukaan lisää hieman ravintohiivahiutaleita, kastike alkaa saamaan myös hieman juustoisia makuja. Ohjeesta tulee aika paljon kastiketta (paljon kastiketta ei koskaan ole huono juttu), mahdollisesti ylijäävän osan voi hyvin myös pakastaa. Huom.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien