Parhaat Ruokablogit

Syötävän hyvä

VEGEPASTA 1/3: LINSSIBOLOGNESE & CASHEW"PARMESAN" (V, GF)

21 Maaliskuu 2018

Syön melko harvakseltaan pastaa, mutta silloin kun syön, viimeistelen annoksen yleensä reilulla keolla raastettua parmesaania. Mutta viime aikoina ovat jääneet normijuustot kauppaan kun olen tykästynyt ihan tosi paljon tähän vegaaniseen "parmesaaniin", joka on valmistettu cashewpähkinöistä ja ravintohiivahiutaleista. Vegeparmesanin innoittamana testailin kolmea eri vegaanista pastaa jotka julkaisen tänne tämän viikon aikana. Avainhuomio vegeparmesanin valmistuksessa on ollut se, että ravintohiivahiutaleissa on ihan älyttömiä makueroja merkkien välillä! Aiemmin ostamani Vitam-merkin hiutaleissa maku on hyvin mieto ja vähän ihmettelinkin miksi tästä puhutaan pätevänä juuston korvikkeena kun se juustomainen maku oli niin pliisu.

lämpimät vegaani vege

Lue koko juttu täältä »

Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »