Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
21 Maaliskuu 2018
Syön melko harvakseltaan pastaa, mutta silloin kun syön, viimeistelen annoksen yleensä reilulla keolla raastettua parmesaania. Mutta viime aikoina ovat jääneet normijuustot kauppaan kun olen tykästynyt ihan tosi paljon tähän vegaaniseen "parmesaaniin", joka on valmistettu cashewpähkinöistä ja ravintohiivahiutaleista. Vegeparmesanin innoittamana testailin kolmea eri vegaanista pastaa jotka julkaisen tänne tämän viikon aikana. Avainhuomio vegeparmesanin valmistuksessa on ollut se, että ravintohiivahiutaleissa on ihan älyttömiä makueroja merkkien välillä! Aiemmin ostamani Vitam-merkin hiutaleissa maku on hyvin mieto ja vähän ihmettelinkin miksi tästä puhutaan pätevänä juuston korvikkeena kun se juustomainen maku oli niin pliisu.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien