Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Syötävän hyvä
SUKLAINEN VADELMA-MANTELIKAKKU (VEGAANINEN & GLUTEENITON)
31 Toukokuu 2018
Jokaisen kotona (tai vanhempien kotona) on varmasti joku juhlien vakiokakku, joka tehdään ikivanhan reseptin mukaan jonka alkuperää kukaan ei enää muista. Meillä se on hyydyke- tai moussekakun resepti, joka yleensä toteutetaan mangonmakuisena. Äitienpäivänä testasimme ohjetta mansikka-vadelmaversiona, ja versio oli myös mainio. Muokkasin tätä ohjetta vielä hieman lisää omaan makuuni sopivaksi (eli vähän vähemmän makeutta ja enemmän raikkautta) ja lopputulos on tässä. Tosi helppo ja herkullinen jälkkäri vaikkapa nyt viikonlopun valmistujaispöytään!
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien