Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Syötävän hyvä
SUKLAINEN VADELMA-MANTELIKAKKU (VEGAANINEN & GLUTEENITON)
5 Kesäkuu 2018
Kirjoittelin talvella jutun naposteluideoista pikkujouluihin, ja sain tästä idean tehdä samantyylisen lautasen kesäisemmissä merkeissä. Nyt kun kasvikset alkavat olemaan parhaimmillaan tuoreuden ja maun suhteen, niitä ei oikeastaan tarvitse edes käsitellä mitenkään. Riittää kun ne pilkkoo pienemmäksi ja laittaa sellaisenaan suuhun. Esimerkiksi ohuita ja tuoreita pieniä parsoja ei tarvitse kypsentää tai mitenkään kuoria vaan ne voi syödä ihan pelkiltään. Laitoin lautaselle myös hieman juureslastuja niin kokonaisuus saa hieman suolaisuutta.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien