Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
7 Huhtikuu 2019
Eipä mene enää kauaa kun kauppojen vihannesosastojen hyllyt notkuvat täynnä tuoreita ja kypsiä kauden vihanneksia. Raikkaiden tuoresalaattien sesonkia pitää kuitenkin vielä hetki odotella, joten sillä välin tällaiset lämpimät, paahdetut kasvissalaatit ovat paikallaan. Paahdettujen kasvisten kaverina tarjoilin kahta eri kastiketta, sillä mitä enemmän kastiketta, sen parempi (Facebookin Eläinvideokerholaiset erityisesti tietävät että tämä on taivaan tosi). Yrttikastikkeessa on hieman Etelä-Amerikkalaisen chimichurri-kastikkeen kaikuja, paitsi chimichurri on paljon öljyisempi ja yleensä sitä ei soseuteta. Mutta makumaailma on muutoin hyvin samanlainen, eli löytyy yrttejä, valkosipulia, hieman happamuutta ja chiliä.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien