Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Syötävän hyvä
PAAHDETTU HARISSA-PUNAKAALI FETALLA & SUOLAPÄHKINÖILLÄ
6 Lokakuu 2019
Syksyn sesonkiruoat ovat siirtyneet kurpitsavaiheeseen. Kurpitsassa on se hyvä puoli että se sopii niin suolaisiin kuin makeisiinkin ruokiin, ja on muutenkin supermonipuolinen raaka-aine. Kokosin tähän postaukseen 9 aiemmin julkaistua kurpitsasuosikkireseptiäni ja joukosta löytyy niin keittoa, kakkua, täytettyä kurpitsaa kuin keksejäkin. Plus uusimpana tämä kurpitsacurry. Kurpitsan kaverina currysta löytyy mm.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien