Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Syötävän hyvä
MAKEANKIRPEÄ APRIKOOSIPUURO
23 Lokakuu 2019
Aloin syömään kasvispainotteisesti noin nelisen vuotta sitten, aluksi vähän vahingossa ja lopulta se oli enemmän tietoinen päätös. Lakkasin ostamasta lihaa kotiin niihin aikoihin ja samalla tein päätöksen lopettaa lihareseptiikan laatimisen. Viimeinen lihaa sisältävä ohje täällä blogissa on kesäkuulta 2015. Samalla myös kalan ostaminen kotiin väheni merkittävästi vaikka sen suhteen en varsinaisesti mitään päätöksiä tehnytkään. Ravintolaruokatottumukset muuttuivat samaa tahtia ja nopeasti huomasin että 9/10 tilaamastani ravintola-annoksesta oli kasvisruokaa.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien