Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
12 Tammikuu 2019
Vuoden ensimmäinen resepti on herkullisuutensa lisäksi potentiaalinen hävikinsäästäjä. Nimittäin joka kerta kun ostan nipun banaaneja, osa niistä ehtii kypsyä aika tummaksi, enkä tykkää syödä hyvin kypsiä banaaneja sellaisenaan. Yksi varmasti suosituimmista tavoista käyttää ylikypsiä banaaneja on klassinen banaanileipä (blogin arkistoista löytyy suklainen versio ja vadelmainen versio, mutta jos kaipaat jotain vielä hieman makeampaa, kokeilepa tätä banaanikakkua. Käytän sanaa "kakku" tässä kohtaa aika löyhästi – leivonnainen menee jonnekin välipalan ja ei kovin makean jälkkärin välimaastoon. Koostumus on mukavan kostea ja jopa vähän fudgemaisen tahmea, ja päällä olevat, uunissa karamellisoituneet banaanit viimeistelevät kokonaisuuden.
Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien