Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
28 Maaliskuu 2022
Sitruunainen-mustikkakakku sisältää mehevän, munattoman, miedon sitruunaisen kakkupohjan sekä kuohkeaa mustikkamoussea. Tämä kakku päätyi omaan käyttöön, joten koristelu on hoidettu melko simppelillä tavalla; kuorrutteena keltaiseksi värjättyä kermavaahtoa ja päällä tasainen kerros pensasmustikoita. Julkaisin viime viikolla Suklaapossun instassa yllä olevan kuvan kertoessani mustikkamoussesta. Samassa yhteydessä kerroin yhdistäneeni tuon mustikkamoussen ja aiemmin leipomani mehevän sitruunakakkupohjan kakuksi. Sain samantein muutamilta lukijoilta kysymyksiä muun muassa kakun kuorrutteeseen liittyen, joten päätin naputella koko kakun ohjeen vielä tähän yhteen ja samaan postaukseen.
Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien