Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
12 Tammikuu 2020
Leivoin reilu vuosi sitten tyttömme juhliin savulohitäytteisen, pyöreän tuulihattukakun. Kakusta tuli niin hyvä, että kun seuraavana päivänä yritimme tyttöjen kanssa jakaa pienen, juhlista ylijääneen palan, saimme miltei aikaiseksi pienen tappelun. Päätin silloin, että kun teen kakun uudestaan, teen sen suosiolla isompana, jotta mahdollisia jämiä jää enemmän ja jokainen saa oman herkkupalansa. Edellisen kakun tein pursottamalla taikinan pellille pyöreiksi kiekoiksi, joten mikäs sen loogisempi tapa saada kakusta isompi, kuin tehdä pohjat pellille pellin kokoisina. Tai tässä tapauksessa puolentoista pellin kokoisena, jotta kakkuun sai kaksi herkullista savulohen makuista täyteväliä ja kolme tuulihattukerrosta.
Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien