Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Suklaapossu
Gluteenittomat suklaahippukeksit
22 Tammikuu 2020
Tämä ihanan kevyt, vain kolmesta aineesta valmistuva helppo ja nopea mansikkavaahto sai alkunsa, kun halusin kokeilla helppoa sorbettia Creme Bruleen teosta ylijääneistä valkuaisista. Kun olin saanut valkuaisvaahdosta ja mansikoita tehdyn sorbetin pakastusta vaille valmiiksi, huomasin, että tuo mansikkavaahto oli aivan ihanan kevyttä ja maistui ihanalta. Siitä se ajatus sitten lähti ja syntyi tämä kesäisen makuinen mansikkavaahto. Tämä maistuu toki näin talvellakin. Mansikkavaahdosta pystyy tekemään näppärästi myös sorbettia laittamalla vaahdon pakkaseen muutamaksi tunniksi.
Suklaapossu on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien