SOUPZ.FI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 27 Heinäkuuta 2018 lähtien
24 Tammikuu 2018
Marokkolainen Harira-keitto eli jauhelihakeitto, jota Marokossa syödään erityisesti Ramadanin aikaan, on erittäin toteuttamiskelpoinen myös vegaanisena. Törmäsin tähän reseptiin uusimmassa K-ruoka-lehdessä, joka oli taas inspiroiva, kiitos lukuisten vege-reseptien. Silmäni iskin kuitenkin ensimmäisenä tähän lämpimän oloiseen ja mausteiseen keittoon, johon löytyi jo lähes kaikki ainekset kotoa. Reseptissä käytetään lihafondia ja lampaanjauhelihaa, jota varsinkin Marokossa käytetään. Koska en kokkaa liharuokia (muuta kuin kalaa harvoin), niin ajattelin kokeilla kaapista löytyvällä tummalla soijarouheella ja lihafondi toki tulisi korvata kasvisfondilla.
SOUPZ.FI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 27 Heinäkuuta 2018 lähtien