Parhaat Ruokablogit

SoupOpera

Kevätkuplia ja savulohitoasteja

28 Toukokuu 2018

Stellenrust Chenin Blanc Brut 2017 ja savulohitoastit Savulohitahna 800 g lämminsavulohta 400 g tuorejuustoa naturel 1 pnt ruohosipulia leikattuna ohuiksi siivuiksi 1 sitruunan mehu 2 rkl raastettua piparjuurta Vaaleaa paahtoleipää ja kirkastettua voita. Irrottele lohifile nahasta ja ’revi’ kala sormin säikeiksi laakeassa astiassa. Lisää kaikki muut aineet ja sekoita massaksi. Lisää tarvitatessa suolaa. Levitä tahnaa paksusti vaalean paahtoleivän päälle.

Food & Beverage sisältöyhteistyö

Lue koko juttu täältä »

SoupOpera on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »