SoupOpera on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
11 Huhtikuu 2018
Vihreää parsaaarsaa ja paahdettua kevätkananpoikaa 1 pieni Jyväbroilerin kevätkananpoika/ 2 syöjää (n. 900g) 50 g pehmeää voita 1 dl hienonnettua persiljaa 2 valkosipulinkynttä raasteena 1 tl suolaa ja rouhittua mustapippuria 1 pnt vihreää parsaa 3 ohutta, kuivaa maalaisleipäsiivua 1 salottisipuli 30 g mustatryffelillä maustettua Pecorino –juustoa hienoksi raastettuna oliiviöljyä sitruunamehua Valmista voista, persiljasta, valkosipulista ja mausteista maustevoitahna. Hiero tahnaa jyväbroilerin pintaa ja mielellään myös rintafileiden kohdalla nahan alle. Paahda 160 astetta 45 min korkeareunaisessa astiassa leivinpäperin päällä. Valele kananpoikaa välillä voisulalla.
SoupOpera on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien