SoupOpera on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
27 Lokakuu 2017
Syksyn satoa juustotarjottimella sekä Finca Constancia 2014 –punaviiniä Nautitaan syksyn hämärässä kynttilän tunnelmaisessa valossa Valikoima lempijuustoja: Fromage de Langres –AOC luokiteltu lehmänmaitojuusto Samppanjan alueelta, tuhkattua vuohenjuustoa, kermaista Saint Agur -sinihomejuustoa, Appenzelleriä – juustotiskin parhaat palat makusi mukaan! (Nämä juustot on hankittu Helsingin keskustan Stockmannilta. ) Lisäksi: kypsiä, pehmeitä viikunoita, makeita rypäleitä, suomalaisia, pieniä päärynöitä, vaahterasiirappia, ruusun terälehtihilloa, saksanpähkinöitä, aprikoosi-pähkinäleipää (Leipomo Keisari), tryffelillä maustettuja perunalastuja, ohuita keksejä ja muuta juuston kanssa sopivaa kauden herkkua. Nautitaan yhdessä täyteläisen pehmeä...
SoupOpera on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien