Parhaat Ruokablogit

Soppasirkus

Juustoinen joulukuusi

24 Joulukuu 2024

200 g tuorejuustoa (normaalirasvainen juusto on helpompi muotoilla kuin kevytjuusto) 3 dl raastettua juustoa, käytin valmista cheddar-mozzarellaraastetta (2 dl) ja karkeaksi raastettua parmesaania (1 dl) mustapippuria myllystä ripaus chiliä tuoretta persiljaa granaattiomenan siemeniä/paprikaa/pinjansiemeniä/tähtianis pursotinpussi (juustomassa on muotoiltavissa myös kelmun avulla) pala leivinpaperia tarjoiluun suolakeksejä Sekoita juustot keskenään, lisää pippuri ja chili. Lusikoi seos pursotinpussiin (tee pieni reikä pussin kärkeen, jotta saat massan lähelle pussin kärkeä) ja laita pakkaseen noin 30–60 minuutiksi jähmettymään. Silppua persilja hienoksi. Ota juustokartio pois pakkasesta ja leikkaa pursotinpussi auki. Jos juuston pinta on...

Joulu juustopallo kuusi joulupöytään joulukuusi juustokuusi syötävä koriste tuorejuustokuusi

Lue koko juttu täältä »

Soppasirkus on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Helmikuuta 2025 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »