Soppasirkus on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Helmikuuta 2025 lähtien
24 Joulukuu 2024
200 g tuorejuustoa (normaalirasvainen juusto on helpompi muotoilla kuin kevytjuusto) 3 dl raastettua juustoa, käytin valmista cheddar-mozzarellaraastetta (2 dl) ja karkeaksi raastettua parmesaania (1 dl) mustapippuria myllystä ripaus chiliä tuoretta persiljaa granaattiomenan siemeniä/paprikaa/pinjansiemeniä/tähtianis pursotinpussi (juustomassa on muotoiltavissa myös kelmun avulla) pala leivinpaperia tarjoiluun suolakeksejä Sekoita juustot keskenään, lisää pippuri ja chili. Lusikoi seos pursotinpussiin (tee pieni reikä pussin kärkeen, jotta saat massan lähelle pussin kärkeä) ja laita pakkaseen noin 30–60 minuutiksi jähmettymään. Silppua persilja hienoksi. Ota juustokartio pois pakkasesta ja leikkaa pursotinpussi auki. Jos juuston pinta on...
Soppasirkus on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 13 Helmikuuta 2025 lähtien