Sitruunaa ja siirappia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 14 Elokuuta 2021 lähtien
1 Sitruunaa ja siirappia
Kurpitsa-ricottasalaatti
14 Elokuu 2021
Kerrosjälkiruoka eli trifle on helposti muuntuva jälkiruoka ja taipuu jokaisen vuodenajan makuihin. Näin loppukesästä puutarhamarjat ovat parhaimmillaan ja ne sopivat hyvin masarponevaahdon ja murotaikinamurun kanssa kerrostettavaksi. 50 g voita 0,5 dl sokeria 1,25 dl vehnäjauhoja 0,5 tl leivinjauhetta 2 dl kuohukermaa 250 g mascarponea 2 tl sokeria 1 dl kinuskikastiketta Aloita triflen valmistus tekemällä murotaikinamuru. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Nypi jääkaappikylmä voi, sokeri, jauhot ja leivinjauhe muruksi.
Sitruunaa ja siirappia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 14 Elokuuta 2021 lähtien