Sitruunaa ja siirappia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 14 Elokuuta 2021 lähtien
27 Heinäkuu 2021
Marengit ovat ihastuttavan kauniita ja antavat leipojan mielikuvitukselle tilaa toteuttaa oman mielen mukaisia herkkuja. Marengin valmistaminen vaatii kuitenkin jonkin verran aikaa, jotta lopputuloksena on kevyt ja rapsakka marenki. Niiden valmistaminen on helppoa, kunhan muistaa muutamia tärkeitä asioita. 2 kananmunan valkuista 1 dl erikoishienoa sokeria 1/2 tl etikkaa Jotta marenkivaahto onnistuu helpoiten, marenki kannattaa valmistaa huoneenlämpöisistä kananmunista, mutta onnistuu tarvittaessa myös jääkaappikylmistä munista. Jos käytössä on yleiskone, kannattaa se ottaa vatkauskäyttöön valkuaisten vaahdottamisessa, sillä kunnon vaahdon teko ottaa jonkin verran aikaa.
Sitruunaa ja siirappia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 14 Elokuuta 2021 lähtien